Oversigt  ↓

Geografiske

Mellemøstlig

Humus
Brune bønner, avocado, rejer, krydderurter og olie/eddikedressing
Tomatsalat
Grønt sauté med safran
Rødfisk stegt med mandler
Kartofler med sort sesam
Oksefilet med brændte figner
Ristede dadler
Ris salat med soltørrede tomater
Ingefærstegt kylling
Fladbrød
Pistacie mazarin
Friske frugter

5 – 14 pers.

Kr. 299,-

15 – 24 pers.

Kr. 289,-

25 – 44 pers.

Kr. 279,-

45 – ? pers.

Kr. 269,-

488_Geografiske-1

Italiensk

Ovnbagt torsk med citron, kapers, ansjoser og rosmarin serveret på smørsauterede sukkerærter
Stromboli – Indbagt spinat, lufttørret skinke og brie serveret med oliven og rucola
Tørret skinke med feta og balsamicosyltede løg
Siciliansk salat med tomat, oliven og grillede auberginer
Frisk pasta vendt i tomatpesto anrettet med frisk timian
Lammechops med persillesmør
Nøddefragilite med hvid chokoladecreme og svesker
Marzarin med myntheis
Vandbakkelser med vanillecreme
Friskbagt brød og smør

5 -14 pers.

Kr. 309,-

15 – 24 pers.

Kr. 299,-

25 – 44 pers.

Kr. 289,-

45 – ? pers.

Kr. 279,-

488_Geografiske-2