Oversigt  ↓

Geografiske

Italiensk 1

Ovnbagt torsk med citron, kapers, ansjoser og rosmarin serveret på smørsauterede sukkerærter
Stromboli – Indbagt spinat, lufttørret skinke og brie serveret med oliven og rucola
Tørret skinke med feta og balsamicosyltede løg
Siciliansk salat med tomat, oliven og grillede auberginer
Frisk pasta vendt i tomatpesto anrettet med frisk timian
Lammechops med persillesmør
Nøddefragilite med hvid chokoladecreme og svesker
Marzarin med myntheis
Vandbakkelser med vanillecreme
Friskbagt brød og smør

5 – 14 pers.

Kr. 309,-

15 – 24 pers.

Kr. 299,-

25 – 44 pers.

Kr. 289,-

45 – ? pers.

Kr. 279,-

488_Geografiske-1

Italiensk 2

Røget torsk med oliventapanade
Tun med basilikum og lime
Pasta med rød pesto og stegte rejer
Fad med tørret skinke, fennikel salami, bressaula, feta og soltørrede tomater
Chorizo
Bagt tomatsalat
Ostetærte
Prochetta
Ost: Tallegio og druer
Citrontærte med marengs
Friskbagt brød og smør

5 -14 pers.

Kr. 309,-

15 – 24 pers.

Kr. 299,-

25 – 44 pers.

Kr. 289,-

45 – ? pers.

Kr. 279,-

488_Geografiske-2