Oversigt  ↓

Geografiske

Mellemøstlig

Humus
Brune bønner, avocado, rejer, krydderurter og olie/eddikedressing
Tomatsalat
Grønt sauté med safran
Rødfisk stegt med mandler
Kartofler med sort sesam
Oksefilet med brændte figner
Ristede dadler
Ris salat med soltørrede tomater
Ingefærstegt kylling
Fladbrød
Pistacie mazarin
Friske frugter

5 – 14 pers.

Kr. 285,-

15 – 24 pers.

Kr. 275,-

25 – 44 pers.

Kr. 265,-

45 – ? pers.

Kr. 255,-

Mexicansk

Empinades med tun og urter
Alcapulco torsk
Rissalat med mynthe og soya
Løg ragout
Tortillas
Tacoskaller
Salsa chili
Salsa roja
Kyllinge/chiligryde
Chilipande
Kødboller i tomatrelish
Cornbread – majsbrød
Mandeltærte med akaciahonning
Orange roulade

5-14 pers.

Kr. 275,-

15 – 24 pers.

Kr. 265,-

25 – 44 pers.

Kr. 255,-


45 – ? pers.

Kr. 245,-

488_Geografiske-1

Italiensk

Ovnbagt torsk med citron, kapers, ansjoser og rosmarin serveret på smørsauterede sukkerærter
Stromboli – Indbagt spinat, lufttørret skinke og brie serveret med oliven og rucola
Parmaskinke med feta og balsamicosyltede løg
Siciliansk salat med tomat, oliven og grillede auberginer
Frisk pasta vendt i tomatpesto anrettet med frisk timian
Lammekølle med persillesmør
Nøddefragilite med hvid chokoladecreme og svesker
Marzarin med myntheis
Vandbakkelser med vanillecreme
Friskbagt brød og smør

5 -14 pers.

Kr. 299,-

15 – 24 pers.

Kr. 289,-

25 – 44 pers.

Kr. 279,-

45 – ? pers.

Kr. 269,-

488_Geografiske-2