Oversigt  ↓

Tapas

Tapas 1

Forret tapas-tallerken:

Pastasnegle (frisk pasta rullet med hytteost, røget laks og purløg
Yakatorispyd (soyamarineret kylling)
Tomat fyldt med mynthetziki
Pepperdew fyldt med flødeost
Bruchetta med oliven og soltørrede tomater

Hovedret på buffet:

Kalvefilet saltimbocca
Lasagneruller
Rejespyd marineret med sweet/hot chili
Tørret røget skinke serveret med asparges
Cocktailtomater bagt med ost og frisk rosmarin
Skiver af røget krondyr med tzatziki
Rødtunge stegt i persillesmør serveret med bagte peberfrugt
Pasta i basilikumspesto
Tynde skiver af brød gratineret med ost og rullet med grønt
Grøn salat
Ostestænger
Bruchetta med tomatpesto
Brød, olie og smør

Dessert tapas-tallerken:

Udvalg af petit au four
Syltede lækkerier
Frisk frugt

15 – 24 pers.

Kr. 389,-

25 – 44 pers.

Kr. 379,-

45 – ? pers.

Kr. 369,-

488_Tapas

Tapas 2

Chilimarinerede kæmperejer
Gratinerede grønne muslinger
Mini fûets og chorizo (små napolipølser)
Fennike og Milano salami
Tørret skinke med feta
Vegetarisk lasagne al fornaio
Kylling diable (sennepstegt kylling)
Ruller af oksefilet og kapers
Tomatsalat med mozzarella
Pasta i pesto rosso
Balsamicosyltet løg
Friskbagt brød og smør

Tiramisu med bastogne
Creme Bruleé med kanel
Ravost fra Thiese
Friske bær

 

15 – 24 pers.

Kr. 289,-

25 – 44 pers.

Kr. 279,-

45 – ? pers.

Kr. 269,-