Oversigt  ↓

3 retters-menu efter dit valg:

Vi tilbyder, at du selv kan komponere den ideelle 3-retters menu. Vælg blandt alle retter i menupunkterne: Forretter, Hovedretter og Desserter.

Hovedretter

Rosastegt kalveinderlår
– med krydderurter hertil svampesauté, kartoffelcroquetter og ratatouillé 
(tomat, peberfrugt, squash, løg og krydderurter). Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Lammechops
– stegt med rosmarin og citron dertil små saltbagte kartofler, ristede grøntsager, tomatsalat med feta, rødvinsskysauce. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Basilikumsstegt unghanebryst
– serveret med varm urte/rodfrugte/kartoffelsalat hertil råkostsalat af sæsonens kål og ristede nødder vendt med mandelvinagrette. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Skindstegt laks
– anrettet med kartoffeltærte, purløgssmør, sellerisalat med lime og mynte, sauté af kikærter, edamamebønner, black beans, frisk ananas og soltørrede tomater. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Oksemørbrad
– stegt med tomatpesto serveret med ristede kartofler, flødeskysauce, sauterede grøntsager og salat af æbler, selleri, druer og valnødder vendt i citronolie. 
Hjemmebagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 239,00

488_Hovedretter