Oversigt  ↓

3 eller 4 retters-menu efter dit valg:

Vi tilbyder, at du selv kan komponere den ideelle 3/4-retters menu. Vælg blandt alle retter i menupunkterne: Forretter, Mellemretter, Hovedretter og Desserter.

Hovedretter

Rosastegt kalveinderlår
– med krydderurter hertil svampesauté, kartoffelcroquetter og ratatouillé 
(tomat, peberfrugt, squash, løg og krydderurter). Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Lammechops
– stegt med rosmarin og citron dertil små saltbagte kartofler, ristede grøntsager, tomatsalat med feta, rødvinsskysauce. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 239,00

Basilikumsstegt unghanebryst
– serveret med varm urte/rodfrugte/kartoffelsalat hertil råkostsalat af sæsonens kål og ristede nødder vendt med mandelvinagrette. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Øl-braisseret vildsvin
– serveret med bagt kartoffelmos en cocotte, kålsalat med tørret abrikos, artiskok, soltørrede tomater og pinjekerner. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Oksemørbrad
– stegt med tomatpesto serveret med ristede kartofler, flødeskysauce, sauterede grøntsager og salat af æbler, selleri, druer og valnødder vendt i citronolie. 
Hjemmebagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 239,00

488_Hovedretter