Oversigt  ↓

3 retters-menu efter dit valg:

Vi tilbyder, at du selv kan komponere den ideelle 3-retters menu. Vælg blandt alle retter i menupunkterne: Forretter, Hovedretter og Desserter.

Hovedretter

Rosastegt kalveinderlår
– med krydderurter hertil svampesauté, kartoffelcroquetter og ratatouillé 
(tomat, peberfrugt, squash, løg og krydderurter). Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Lammechops
– stegt med rosmarin og citron dertil små saltbagte kartofler, ristede grøntsager, tomatsalat med feta, rødvinsskysauce. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Rødfisk
– stegt rødfisk serveret med safranpuré, rødvinssyltede perleløg, smørdampede spæde grøntsager og kartofler hertil cremesauce. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 199,00

Oksehøjreb
– anrettet med stegte persillerødder, løg ragout, coleslaw, kartofler ristet med sesam og ahornsirup hertil svampeskysauce. Friskbagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 239,00

Oksemørbrad
– stegt med tomatpesto serveret med ristede kartofler, flødeskysauce, sauterede grøntsager og salat af æbler, selleri, druer og valnødder vendt i citronolie. 
Hjemmebagt brød og smør.
Pr. stk. Kr. 239,00

488_Hovedretter